Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

به منظور بهینه‌سازی و سرعت بخشیدن به رسیدگی پرونده‌های متقاضیان تسهیلات کرونا و راه‌اندازی سامانه کارا، نشست ویدئو کنفرانسی بین کاربران سامانه «کارا» و ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ۳۱ استان با حضور نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرکز فن‌آوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری و معاونت‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری، سید محمدکاظم خلدی‌نسب، مسؤول دبیرخانه کمیته پیشگیری و مقابله با کرونا در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، به دنبال برگزاری این نشست با نمایندگان ۳۱ استان، گفت: با توجه به شیوه‌نامه اعطای تسهیلات وام دولت به کسب و کارهای آسیب‌دیده از ویروس کرونا ابلاغی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کاربران در سطوح کشوری و استانی با دسترسی متعارف به سامانه کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا و اعطای تسهیلات دولت – کارا - از ۳۱ استان، با هدف بررسی درخواست‌های متقاضیان فوق برای دریافت تسهیلات حمایتی ناشی از بحران کرونا، تاکنون ۲۶۵ کاربر در سطح کل کشور تعریف شده است تا بر این اساس فرآیند پرونده‌های بارگذاری توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اسرع وقت نسبت به مطالعه و ارتباط موضوعی محتوا، تایید اطلاعات و ارسال پرونده‌های واصله از وزارت کار به بانک‌های عامل در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

او با اشاره به تاکید معاون گردشگری مبنی بر شتاب‌دهی به فرآیند اعطای تسهیلات به واحدهای آسیب‌دیده صدرالاشاره از شیوع ویروس کرونا، افزود: بر این اساس طبق ارتباط ویدئو کنفرانس زنده  با مدیران‌کل و کاربران، روند بهینه‌سازی استفاده از سامانه برای بررسی مشکلات فنی و تخصصی و ارائه راهکار  و راهنمایی‌های لازم از طریق نمایندگان حوزه فناوری و اطلاعات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مسؤولان سامانه کارا و نیز مرکز فن‌آوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت متبوع انجام گرفت.

خلدی‌نسب با بیان اینکه طبق اعلام وزارت کار و براساس شیوه‌نامه ابلاغی، مهلت رسیدگی به پرونده‌ متقاضیان ۳۱ خردادماه تعیین شده بود، اظهار کرد: براساس فهرست ارسالی و پالایش‌شده توسط وزارت کار در حال حاضر حدود ۷۲۰۰ بنگاه اقتصادی و دارای کد کارگاهی در حوزه گردشگری شناسایی شده است. بدیهی است تعداد یادشده منوط به ثبت نام در سامانه کارا و ارسال تقاضاهای خود برای رسیدگی در زمره پرونده‌های قابل بررسی توسط حوزه گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و انعکاس به بانک‌های عامل قلمداد خواهد شد و با برگزاری این نشست ویدئوکنفرانس با تمام استان‌های کشور روند رسیدگی سرعت داده خوهد شد. لازم به ذکر است بنگاه‌های اقتصادی و دارای کد کارگاهی شناسایی شده و ارائه از سوی وزارت کار در حوزه‌های صنایع‌دستی و میراث‌فرهنگی نیز تحت بررسی و رسیدگی هستند.  

مسؤول دبیرخانه کمیته پیشگیری و مقابله با کرونا در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد: ارائه راهنمایی‌های فنی و کارشناسی در این نشست مجازی موجب شد تا به سوالات کاربران استانی سامانه کارا در خصوص برخی از موانع پیش‌ روی کاربران نظیر عدم مشاهده گزینه‌های تعریف‌شده سامانه کارا، گزارش‌گیری، عدم امکان تایید پرونده‌ها و سایر مشکلات فنی پاسخ‌های لازم اعلام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تسهیلات کرونا وام کرونا گردشگری و صنایع دستی کار و رفاه اجتماعی میراث فرهنگی سامانه کارا وزارت تعاون وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان و یازدهمین دوره استانی آن طی ۲ روز گذشته در منطقه جعفرآباد بیله‌سوار مغان با حضور عشایر غیور استان اردبیل، اقوام عشایر استان‌های مختلف و میهمانان خارجی برگزار شد.
وی افزود: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث فرهنگی ارائه کردیم تا از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی اردبیل گفت: لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل با عنوان "تومان کوینک" و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
محمدی ادیب تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون دشت مغان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایر برگزار شد.
وی افزود: گردشگری، صنایع دستی عشایر و حمایت از آنها در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل است و در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان